שבר תלישה בקצה של פטישון חיצוני ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/06/2017 | 09:24 | מאת: פאן

שלשום בהליכה התעקם לי הקרסול פעמיים מה שהוביא לצילום ששם נראה שבר תלישה בקצה של פטישון חיצוני ללא תזוזה, השאלה שלי לא גובסתי אלא תחבושת אלסטית ועליה מתקן קיבוע. התבקשתי להיות ללא תזוזה 3 שבועות שזה מאוד קשה עם ילד קטן בבית השאלה שלי מתי כן אוכל לדרוך על הרגל והאם זה יקרה לאחר 3 שבועות שבסוף חודש יולי אני מתוכננת להיות בחופשה באילת משהו שחיכינו לו כמעט חצי שנה אני והבן שלי וממש לא בא לי לא להיות שם לכן אשמח מאוד לדעתכם.....

30/06/2017 | 05:50 | מאת: פאן

ועוד שאלה אם לא ממש כואב לי אלו כאבים נסבלים בהחלט האם אני יכולה לדרוך על הרגל ולהתהלך עם הקיבוע או בלעדיו??? הרופא משפחה קצת הלחיץ אותי לאור זה שלקחתי בעבר קלקסן כשהייתי בהריון הוא המליץ לקחת שוב לתקופה הזו בגלל הרגע ובגלל עודף משקל זקוקה לחוות דעת נוספת

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול