שבר ללא תזוזה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/06/2017 | 21:53 | מאת: חנה

ליפני שבועיים קיבלתי מכה בקרסול בצילום שבר ללא תזוזה בפטישון החיצוני הומלץ לשים קרסוליה aircast . הנחיות של דריכה מלאה .היום בביקורת וצילום נוסף התברר כי יש " עמדה טובה של השבר בפטישון החיצוני של הקרסול " " נצפה גם שבר ללא תזוזה בפטישון האחורי של הטיביה שמאלית " ביקורת בעוד שבועיים , דריכה מלאה ולהמשיך עם הקרסוליה . שאלתי היא , לאחר קריאת חומר רב באינטרנט התברר לי כי הקרסוליה מיועדת לשיקום ולא בשלב הראשוני של החבלה ....והאם לאור ב הגילוי של השבר החדש לא היה מקום לשים גבס ....אני מסתובבת עם תחושה קשה שלא קיבלתי טיפול ראוי והאם ניתן עדיין לעשות משהו . עלי לציין שאין כמעט כאבים ולא נפיחות . אודה לתשובתכם המהירה .

שלום רב ישנם סוגים רבים של שברים, חלקם יציבים ואינם דורשים גיבוס מלא או איסור דריכה. במידה ואינך בטוחה פני לחוות דעת נוספת עם הצילומים שברשותך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול