כאבים בכף הרגל הקדמית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2017 | 20:14 | מאת: מורן

היי יש לי כאבים בכף הרגל הקדמית. באזור התחתון של הזרת והצד .. זה מתבטא ברגישות של המקום ולפעמים גם בדריכה. ובעיקר במתיחה של כף הרגל לדוגמא שאני מנסה לשים נעל.. תקופה ארוכה יחסית הלכתי עם נעל שהסוליה שלה כמעט ולא קיימת והיום ששמתי נעל יציבה יחסית עם סוליה עבה יותר כאב לי יותר.. מה יכולה להיות הסיבה.. ממש ממש מודאגת

שלום רב יש לבדוק את מבנה כף הרגל לראות האם יש עיוותים כלשהם, הגורמים ללחץ באיזור זה. לעיתם האצבעות נלחצות אחת מול השניה וזה גורם לכאבים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול