בוהן רגל שמעל נהייתה רחבה ושטוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/06/2017 | 09:24 | מאת: גלית

מזה תקופה אני מרגישה שבוהן רגל שמאל התעוותה ונהייתה רחבה יותר עוד אציין שמבחינת אי נוחות בהליכה זה אינו גורם לי אבל רציתי לדעת בריאותית אם זה מהווה בעיה לתשובתכם אודה מקרב לב נ.ב האם זה קשור בכך שיש לי באותה הבוהן פטריה בציפורן ??? לתשובתכם אודה

שלום רב יש להבדק על ידי רופא עדיף אורטופד ולבצע צילום רנטגן לראות מדוע הבוהן התרחבה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

04/06/2017 | 11:18 | מאת: גלית

בוקר אור, תודה על תגובתכם המהירה האם כפי שזה נשמע זה מסוכן.?.. אני ממש לחוצה מהעניין . האם זה מעיד על בעיה מסוכנת ??

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול