כאב בהליכה ורגל נפוחה לאחר הורדת גבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/05/2017 | 08:59 | מאת: שבר במסרק 5 של כף רגל

לפני חודשיים שברתי ברגל שמאל את בסיס מסרק 5 והיה לי גבס במשך חודש וחצי. לפני שבוע וחצי הורידו לי את הגבס והרופא אמר שהכל בסדר. אבל מאז אני לא מסוגלת ללכת באופן נורמלי ויש לי כאבים חזקים בהליכה ולא במקום של השבר, אלא במפרק הקרסול ואין גמישות והרגל עדיין נפוחה. בבקשה מה אני עושה?;

שלום רב לעיתים רבות ישנם כאבים לאחר אי הליכה וגיבוס ממושכים. בד"כ חולף מעצמו, אך ממליץ לפנות לפיזיותרפיה במידה ולא. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול