שבר ללא תזוזה בבסיס מסרק 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2017 | 21:02 | מאת: נעמה

שלום, לפני שישה שבועות שברתי את כף רגל שמאל- אובחן שבר ללא תזוזה בבסיס מסרק 5, לא גובסתי. הופנתי לאחר 4 שבועות לצילום ביקורת התוצאה : מ/א שבר של בסיס המסרק החמישי, לביקורת. אני מבינה מזה שהשבר טרם התאחה? אחרי כמה זמן לשוב שוב לצילום ביקורת?

16/05/2017 | 14:35 | מאת: מישהו

לפני שבוע מעדתי בריצה לאוטובוס וגם אצלי אובחן שבר במסרק 5 מרוחק ללא תזוזה. אותי גיבסו. ונאמר לי שניתן לדרוך עד כאב על הרגל. למרות שלא ברור לי כיצד ניתן לדרוך על גבס? ומהו פרק הזמן להחלמה? תודה מראש.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול