ניתוח קרסול לאחר שבר קשה - התייעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/05/2017 | 20:54 | מאת: לירון

שלום רב, שברתי קרסול ואני צריכה לעבור ניתוח SUBTALAR FUSION . הבנתי, שזמן החלמה מאוד ארוך, אבל יש אחוז גבוה (97%) של הצלחה. האם קיים ניתוח זעיר פולשני או כל שיטה חדשה לניתוח כזה ומה זמן החלמה אחריו. מה אחזי הצלחה בניתוח? אם כן, מי מתמחה בניתוח כזה? תודה מראש

שלום רב ניתן לבצע את הניתוח גם בשיטה ארטרוסקופית זעיר פולשנית, אך זה אינו מוריד את זמן ההחלמה ואת הגיבוס אשר עומד על 3 חודשים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול