המלצה למנתח הלקוס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/05/2017 | 17:02 | מאת: ליגל

שלום, יש לי בשני הרגליים הלקוס ולגוס. מתלבטת מאוד אם ללכת על פתרון של ניתוח (רגל שמאל בעייתית יותר). 1. מה כדאי לבדוק לפני החלטה על ניתוח? 2. האם יש לכם המלצות למנתחים בתחום? תודה

שלום רב אינדיקציות לטיפול ניתוחי כאשר ההלוקס ולגוס מפריע אסטתית, גורם לכאבים במפרק, גורם לכאבים תחת כף הרגל, או מפריע בלבישת נעליים. ישנן מספר טכניקות. אני ממליץ על טכניקת MICA טכניקה זעיר פולשנית. אנו לא יכולים להמליץ על רופא זה או אחר בפורום זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול