בדיקת הדמיה - קרסול נקעים חוזרים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/05/2017 | 21:59 | מאת: אייל

עשיתי אולטרה סאונד לקרסולים, שניהם מאחר ואני נוקע את הקרסולים לעיתים תכופות (כל חודשיים). בפענוח מצאו: הודגמה התעבות ובצקת ניכרת של רצועת CALCANEO - FIBULARIS התעבות קלה של רצועת ANTER TALO FIBULAR ללא נוזל חופשי . האם מצב זה נקרא - אי יציבות בקרסוליים?. מה הפרופיל הצבאי שלי יהיה בהתאם למידע הנ"ל?

שלום רב התעבות משמעותה כי היה נזק לרצועה וכעת היא מצולקת. אי יציבות הינו מצב קליני שמשמעותו - הקרסול לא יציב ויש נקעים או מעידות חוזרות. הטיפול בהתאם לחומרה, החל מקרסוליה תומכת ופיזיותרפיה, ועד ניתוח לייצוב הקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול