זיז בקרסול ודלקת בחיבור הגיד לעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/05/2017 | 17:29 | מאת: יריב

יש לי דלקת ונפיחות שלא עוברת בחיבור הגיד לעקב וגם זיז בולט ,יש צילום רנטגן,ואולטרסאונד ששולל פגיעה בגיד אני מטופל כבר חצי שנה ולא עוזר כלום ,רוצה ניתוח מהר ,אני רוצה לחזור לשחק וללכת ולרוץ בלי כאבים.0524463937 יריב

שלום רב מדובר בזיז שנקרא הגלונד, ותיתכן גם הסתיידות של חלק מהגיד. ממליץ לפנות למומחה לכף רגל וקרסול לשקול טיפול ניתוחי לשיוף הזיז. ניתן לבצע בשיטה מלעורית ארטרוסקופית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול