מתיחת רצועה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/05/2017 | 01:44 | מאת: דניאל חני

שלום שמי דניאל ואני נמצאת כעת בדרום אמריקה. לפני קצת יותר משבוע מעדתי במדרגות ולאחר בדיקה רפואית וצילום נאמר לי שמתחתי את הרצועה בכף רגל ימין. הטיפול שניתן לי על ידי הרופא הוא קיבוע של החלק התחתון של הרגל (מכף הרגל ועד השוק) בגבס וחבישה של הרגל בתחבושות למשך עשרה ימים וייתכן שגם יותר. נכון לעכשיו הרגל הרבה פחות כואבת (אציין שלאחר הנפילה היא הייתה נפוחה מאוד ולא יכולתי לדרוך עליה) ואני מסוגלת להזיז את האצבעות עם מעט מאוד כאב. מאחר ואני לא בארץ ואני מכירה את המרפאות בפרו, אשמח לדעת האם זהו אכן טיפול נכון למתיחת רצועה? או שניתן להסתפק בחבישה רגילה ובפעילות איטית ומבוקרת? תודה רבה.

שלום רב בד"כ מתיחת רצועה ניתן להסתפק בחבישה אלסטית ומנוחה של מספר ימים, קומפרסים קרים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול