שבר בעצם המסרק ה-5.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/04/2017 | 01:17 | מאת: רעות

שלום, שברתי את עצם המסרק ה-5 לפני כ-6 שבועות. לפני שבוע הורידו לי את הגבס ונאמר לי לדרוך על הרגל. ישנה עדיין נפיחות קלה בכף הרגל, אך לאחר שאני מנסה לדרוך מעט (דריכה לא מלאה, נעזרת בקביים) מתנפח לי מאוד הקרסול. האם אני עושה משהו לא נכון? זה נורמלי? יש לי סיבה לדאוג או להמשיך לדרוך כרגיל?

שלום רב בהחלט נורמלי לצפות לנפיחות וקושי בדריכה לאחר קיבוע של הרגל בגבס למשך זמן זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול