חזרה לריצה לאחר ניתוח הלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/03/2017 | 21:44 | מאת: רצה

שלום, הינני ספורטאית , רצה ורוכבת, סובלת מזה שנים מהלוקס ולגוס ברגל שמאל שאינו מאפשר לי ללכת עם נעלי עקב ומתביישת ללבוש סנדל , לפעמים גם כואבת הבוהן לאחר ריצה. רציתי לשאול האם במידה ועושים ניתוח כזה ניתן לחזור לפעילות של ריצה (ריצות ארוכות) והאם בוצע ניתוח כזה לרצים שאכן חזרו לרוץ בעבר ? תודה

שלום רב לאחר ביצוע ניתוח זה מותר לחזור לפעילות גופנית כ3 חודשים לאחר הניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול