טיפול דחוף שלפוחית בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/02/2017 | 12:35 | מאת: נוי

אני נמצאת בתאילנד ואני חייבת עזרה. הייתה לי שלפוחית ברגל שנגרמה כנראה מפטריה שהייתה ברגל. השלפוחית הייתה ענקית קיבלתי טיפול בביה״ח שם פיצצו את השלפוחית הביאו לי משחה ואנטיביוטיקה. עברו 4 ימים הרגל נראית טוב יותר אך אני חשה כאב כאשר אני הולכת. מה לעשות? אני חובשת כל יום ושאני בחדר אני משאירה את זה פתוח עם משחה. השלפוחית עדיין לא התאחה. תודה

שלום רב לא מדובר בבעייה אורטופדית ולכן ממליץ לפנות לרופא עור במקום שהותך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול