פגיעה קשה בכף רגל שמאל .פגיעה ברצועות ובסחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/02/2017 | 11:13 | מאת: ציון

הגעתי לרופא מומחה לכף אשר המליץ בשלב ראשון לבצע ניתוח שיטפל אך ורק בסחוס ולא ברצועות . מכיוון שהוא חושב שהכאב בא מהסחוס ולא מהרצועות .וההחלמה מרצועות ארוכה יותר . האם זה נכון או מקובל לפצל ניתוח לשני חלקים איך שנקראה בשתי פעימות ולא פותחים ומטפלים בשתי בעיות בעת ובעונה אחת ?תודה רבה ציון

שלום רב איני יכול לקבוע עמדה ספציפית לגבי המקרה הספציפי הזה, אך בד"כ ניתן לתקן את שתי הבעיות באותו הניתוח, וחבל לפצל. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול