ניתוח תיקון brachymetatarsia

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/02/2017 | 18:17 | מאת: רוני

שלום. רציתי לקבל מידע לגבי ניתוח תיקון brachymetatarsia ב2 כפות הרגליים- איך מתחילים את התהליך עד הניתוח? (למי פונים? האם צריך הפניה?) היכן בארץ מתקיים הניתוח? ומה משך ההחלמה (עד להוצאת הקיבוע החיצוני)? תודה רבה!

שלום רב ניתוח לתיקון מסרק קצר מתבצע על ידי התקנת מקבע חיצוני והארכה הדרגתית. לנו יש נסיון רב בתיקונים מסוג זה. ממליץ לפנות למרפאות החוץ שלנו להסברים נוספים, או למרפאתי הפרטית. שם נסביר לכם על התהליך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול