עיוות בולגוס פרק MTT\PH
דיון מתוך פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום דוקטור. יש לי כאבים בכף רגל שמאל בעת הליכה בלבד. בבדיקה אצל אורטופד אובחן עיוות בולגוס פרק MTT\PH ומטאטרסלגיה ניכרת, כאשר הטיפול שהוצע על ידי הרופא הוא נעליים יציבות אורטופדיות עם מדרסים בהתאמה אישית. .1האם טיפול זה ימנע או שלפחות יקל ניכרת את הבעייה או שאין מנוס מניתוח ואם כך מדוע לא הציע טיפול כירורגי? 2.לגבי מידרסים האם מידרסים ביומכנים מתאימים לטיפול בבעיה או שצריך משהו אחר טוב יותר.
חיים שלום. 1האם טיפול זה ימנע או שלפחות יקל ניכרת את הבעייה או שאין מנוס מניתוח ואם כך מדוע לא הציע טיפול כירורגי?- מדרסים בד"כ עשויים להקל על כאבים שונים בכפות הרגליים. לפני שמציעים ניתוח כזה או אחר תמיד כדאי לנסות טיפול שמרני. 2.לגבי מידרסים האם מידרסים ביומכנים מתאימים לטיפול בבעיה או שצריך משהו אחר טוב יותר. - ספציפית לא אוכל לענות מאחר ולא בדקתי אותך. בברכה - דר' טיטיון.
שלום חיים קראתי את פנייתך בפורום כף רגל וקרסול באתר דוקטורס ואת תשובתו של ד"ר טיטיון מנהל הפורום. למען הרחב ידיעותיך בנושא מדרסים אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D אשמח לעזור לך. בברכה, יעקב חיים וינברג מומחה לפתרון בעיות רגליים http://www.footsupport.co.il http://www.weinbergorthopedics.co.il