כאבים חזקים (שריר?) באגן צד שמאל (מפסעה )+ בעצם הא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/06/2004 | 15:39 | מאת: מאיה בת 39

לפני למעלה מחודש התחיל לי כאב חד באגן שמאל בעת הליכה כעבור שבועיים גם הופיעו חולשה בעת הליכה וגם נמלול וחולשה ברגל שמאל ,זרוע שמאל וצוואר בצד שמאל .עד לפני שבועיים עבדתי ואילו כעת אינני מסוגלת לעבוד .הייתי אצל כירוגיים שבדקו אותי וקבעו שאין לי בקע מפסעתי עשיתי בדיקת אולטראסאונד בטן (כבד ,טחול,וכו'בלוטות לימפה+מפסעות) בבלינסון שיצאה תקינה כלומר אין לי בקע והבלוטות לימפה תקינות .עשו לי צילום רנטגן ואיפה שכואב לי ראיתי עיגול לבן בגודל אפון אך הרופא כירוג אמר שזה כלום רק אבן על הוריד ,כעת שלחו אותי לעשות ביום א' מיפוי עצמות ,האם ייתכן שיש לי סדק בעצם האגן כתוצאה מהרמה והליכה ?

17/06/2004 | 20:53 | מאת: מאיה בת 39

האם במיפוי עצמות גם רואים אם נקרע גיד או שריר?והאם זה עלול לגרום לכאבים ולנמול ולחולשה כללית ?

18/06/2004 | 23:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מאיה שלום. לצערי לא אוכל לתת אבחנה לבעייתך ללא בדיקה קלינית ובדיקות הדמיה. יכולות להיות סיבות שונות למה שאת מתארת. לא נשמע לי שכאבים בכל צד הגוף השמאלי מקורם בהרמת משא. מיפוי עצם מזהה בעיות בעצם כמו שברים, נגעים גידוליים, דלקת, זיהום וכ"ו. לא ממש עובד בכיוון של קרעים בשרירים או בגידים. בברכה - דר' טיטיון.

24/01/2007 | 20:54 | מאת: משה

יש לי כאבים(לא חזקים) בעורק הראשי בפסעה כאשר אני מתכופף או מקבל במקום מכה קטנה הייתי רוצה לדעת ממה זה האם זה מסוכן ומה לעשות כדי לטפל תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול