מחפשת מידע על RSD תגובה עיצבית חמורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/06/2004 | 02:42 | מאת: הילה

שלום, שמי הילה, לפני כשנתיים חברתי שברה את הקרסול ועברה ניתוח ובו שמולה פלטינות. מאז ועד ועד לפני כחודש סבלה מכבאים חמורים עקב פגיעה בעצב, ככל הנראה. לפני כחודש הוציאו לה את הפלטינות כי היא רגישה לחומר הזה. מהניתוח האחרון שכאמור היה לפני חודש היא סובלת מנפיחות וכאבי תופת. לדברי הרופאים יש פגיעה בעצב דבר שמכנים אותו RSD תגובה עיצבית חמורה. לאחר התייעצות עם כמה רופאים נאמר לה שאין טיפול כלשהו שיכול לעזור. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע אודות RSD. מה זה? ממה נגרם? והאם יש דרך לטפל בזה או דרך להקלה על הכאבים. עיניין זה מקשה על חיי חברתי בתחומים רבים, אשמח אם תמצאו מידע בנושא זה האימייל שלי הוא: [email protected] אנא עזרו לנו להתגבר על כך , תןדה מקרב לב, הילה

17/06/2004 | 20:24 | מאת: ערן

אל הילה שלום לאחי החייל יש גם את אותו מחלה אשמח עם תיצרי עימי קשר יש לי כמה שאלות לשאול את חברתך ערן

18/06/2004 | 15:03 | מאת: חיפאית

הילה שלום, אינני רופאה, אבל מקריאה הבנתי שזו פגיעה עצבית קשה שקורית בעקבות חבלה אפילו קטנה, והחולה סובל מכאבים קשים נפיחויות.. מי שמטפל בכך אילו רופאים במרפאות כאב או במרפאות שיקום. ראיתי באחד האתרים שיש מרכז ארצי ל-RSD : http://www.health-pages.co.il/article.php?article_id=546 אני לא מכירה את המקום, אבל שווה לברר. בכל אופן, RSD : Reflex Sympathetic Dystrophy תיכנסי לאתר החיפוש www.google.co.il לפי שם התסמונת. חיפאית

18/06/2004 | 17:32 | מאת: הילה

היי, חיפאית, תודה לך על התגובה. אני אנסה לבדוק בקישור שנתת לי... אם יהיה לך מידע נוסף אשמח לדעת תודה, הילה

30/06/2009 | 00:10 | מאת: ארז

שלום שמי ארז, בן 26 כבר 7 חודשים מתרוצץ מרופא לרופא בגלל כאבים בקרסוליים שהתפתחו מריצה בחדר כושר, במיפוי העצמות מראה סימנים על הפרקים כולל קרסוליים. אני רוצה בבקשה להשוות את המיפוי עצמות שלי עם כזה של אחד שיש לו RSD.... בבקשה תעזרו לי.....אני כבר חייב למצא תשובה מה יש לי??!! יש מצב שזה RSD כנראה כתובת המייל שלי [email protected]

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול