ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/06/2004 | 09:39 | מאת: מורי

שלום דוקטור, אני סובלת מכאבי ברכיים קלים, מזה זמן מה, אני בת 63 בחורף הכאבים מתגברים ונחשלים בקיץ האם הליכה עוזרת ? האם פעילות ספוטיבית מומלצת או מחמירה את הבעיה ? האם יש צורך בגרב אלסטית ? האם יש טיפול מומלץ ? מגה גלוקפלקס תורמת ? אם כן, האם מינון של 3 טבליות ביום הוא חיוני או אפשר להסתפק בפחות ? תודה מראש, מורי

17/06/2004 | 00:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מורי שלום. לצערי לא אוכל לתת לך יעוץ לגבי פעילות או טיפול ללא בדיקה רפואית מסודרת. אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול