סונר של כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2004 | 10:08 | מאת: מיתר

אני בת 24 ובעקבות כאבים בכתף עברתי בדיקת סונר בכתף ובתוצאה כתוב: SUBACROMIAL-SUBDELTOID-DURSA הודגם עודף נוזל. משמאל , תקין . לסיכום: ריבוי נוזל בבורסה סובדלטויד ללא ממצא אחר. האם יש לזה ריפוי ? ומה המשמעות של זה על עתידי הבריאותי ? מה גורם לריבוי נוזל בSUBDELTOID-DURSA ? מה יכול לגרום לזה והאם יש ריפוי לצמיתות כדי שהבעיה לא תחזור ?

14/06/2004 | 21:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מיתר שלום. ללא בדיקה קלינית לא ניתן להגיע לאבחנה אך יתכן שמדובר בדלקת מקומית. הטיפול בד"כ בתרופות נוגדות דלקת, טיפול פיזיוטרפי מקומי ולעיתים הזרקה מקומית עם סטארואידים. עלייך לפנות לאורתופד העוסק בכירורגיית כתפיים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול