תחושה בברך ימין שהחלה לאחרונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2004 | 19:47 | מאת: גיל

שלום. מזה מספר חושדים שאני נוסע על רולר בליידס. לאחרונה (אני לא יודע אם זה קשור) החלתי ליסוע יותר ונסיעות מאמצות יותר. אני "מרגיש" את ברך ימין שלי. אין לי כאב בברך אך יש תחושה שונה, לא כמו ברך שמאל אותה אינני מרגיש כלל. אני מדגיש כי (בשלב זה) אינני סובל מכאבים וכי מדובר בתחושה שונה בלבד. במה יכול להיות מדובר ? תודה, גיל.

13/06/2004 | 22:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

גיל שלום. לא ציינת בן כמה אתה דבר שיכול לפעמים לכוון. בכל מקרה אם אין כאבים זה בטח לא משהו רציני. מה זה יכול כן להיות? כמעט כל דבר. ללא בדיקה מסודרת לא אוכל לתת אבחנה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול