לגבי בשר אדום וסרטן המעי הגס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/06/2005 | 18:19 | מאת: טלי

שלום רב, אמי נפטרה מסרטן במעי הגס בגיל 56 . אצלי מצאו פוליפ במעי, שהוסר, בגיל 34. בעקבות ההיסטורייה המשפחתית והאישית שלי אני בד"כ לא אוכלת בשר אדום. רק עוף. אני נאלצת לקחת כדוריי ברזל בשל חוסר ברזל כרוני. שאלתי היא: האם כבד עוף נכנס לקטגורייה של בשר אדום? או שאני יכולה לצרוך אותו כמו חזה עוף? בתודה על התשובה המפורטת ככל שאפשר טלי

25/06/2005 | 16:11 | מאת: ד"ר אייל גל

כבד וחלקים פנימיים של עוף מזיקים כנראה באותה מידה כמו בשר בקר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול