בעיה בקיבה בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/12/2004 | 19:30 | מאת: חסויה

שלום אני בת 17.5 והתחילה אצלי בעעיה עם הקיבה לפניי שנתיים וחצי זה התחיל מוירוס ומאז זה ל אעובר יש לי הקאות בחילות לעיטים קרובות כאבי בטן ובטן נפוחה לפעמים מידיי פעם ממש יש לי עצירות ויש דבירם שאני לא יכולה לאכל וכשאני אוכלת משהו אז אני מרגישה שכל האוכל הולך לצאת כאיל ושאני הולכת להקיא כל ההבדיוקת שלי תקינות והרופאים כב רלא מאינים חושבים שאני סתם אני לא יודרת במשקל ובבקשה אוליי תוכלו לעזור לי אוליי תציעו לאן לפנות ומה זה יכל ליהיות?

25/12/2004 | 18:58 | מאת: ד"ר אייל גל

אם עברת בדיקות והכל תקין ייתכן שמדובר על תסמונת המעי הרגיש המתפתחת לעתים לאחר זיהומים חולפים של מערכת העיכול. פני לגסטרואנטרולוג העוסק בבעיות תנועתיות של מערכת העיכול ומעי רגיש. ד"ר גל

25/12/2004 | 22:24 | מאת: חסויה

תודה רבה אוליי עכשיו סוף סוף ני אוכל לקבל עזרה הבעיה היא שאוליי זה לא ימצא חן במיוחד בעיני הרופא שאני אומרת לו מה יש לי אבל אני אנסה זה נתן לי תקווה לפפחות ויש לזה טיפול?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול