בשר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/08/2004 | 02:00 | מאת: מאיר

שלום לרופא יש כל מיני דיעות או תיאוריות שונות שטוענות שאכילת בשר בנוסף ליתר התזונה המערבית גורמים להגברת הסיכון לסרטן המעי הגס נניח שאדם בן 35 מפסיק לחלוטין אכילת בשר ועובר לכלכלה צימחונית האם זה יכול להוריד את הסיכוי ללקות במחלה זו בגיל מתקדם? תודה רבה

09/08/2004 | 22:55 | מאת: ד"ר אייל גל

אכילת בשר ובעיקר בשר אדום, מעושן או עשוי על גחלים יכולה לתרום לעלייה בסיכון לסרטן המעי הגס. אכילה של תפריט תפריט צמחוני בהחלט יכולה להוריד את הסיכון ללקות בסרטן המעי הגס אם כי חשובים גם גורמים תורשתיים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול