תסיסת חלב ולקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/08/2009 | 10:24 | מאת: דינה

שלום רב, ראה שאלתי בתשובה למענה שלך מיום 20-.8.09 בעניין תאריכי תפוגה אני מבינה כי במהלך התסיסה הלקטוז מופחת. מכאן-האם מוצרי חלב שאוכלים אותם סמוך ליום התפוגה, ומה שיותר מאוחר-פחות מזיקים מהטריים ? האם התסיסה היא תהליך שקורה למוצרים גם באיכסון במקרר? תודה, דינה

27/08/2009 | 11:16 | מאת: ד"ר אייל גל

בעקרון תאריכי התפוגה בנויים כך שלא מתרחשת כמעט תסיסה עד לתפוגה. עם זאת גם בקירור קיימת תסיסה במידה נמוכה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול