מחלת קרוהן
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול
בעלי אובחן כחולה קרוהן קשה. טיפולי האנטיביוטיקה והאחרים הקונבנציונאלים לא ממש עוזרים הוא יורד דרסטית במשקל וסובל מהתקפי כאבים האם מוכרים לרפואה הקונבנציונאלית טיפולים אלטרנטיבים העוזרים לטיפול במחלה? בלינק המצורף מתוארת דרך טיפול מסויימת תוכלו להתייחס? http://www.tivoni.com/?action=p697208&langid=he מחד - אנחנו חוששים משרלטנים שגובים הון, תוך הכרות עם המצוקה ובסופו של דבר לא בהכרח עוזרים ויש אפילו שיכולים להזיק... מאידך - די נואשים וסובלים ומוכנים לעשות כמעט הכל... תודה, טלי.
לא הייתי ממליץ על טיפולים אלטרנטיביים במצב זה. קיימות תרופות יעילות מרובות למחלה וגם תרופות נסיוניות הנמצאות במחקר כרגע, פני למכון שלנו למתאמת המחקר תמי ואולי נוכל להתאים לבעלך טיפול במסגרת מחקרית. ד"ר גל
ראי תגובה למעלה
הבן שלי נבדק באיכלוב והאבחנה חשד לקרוהן .סובל מכאבים בלתי נסבלים.הוא סטודנט וממש מגיע לרגעי משבר.אינו יכול לתפקד בלימודים ולא בעבודה . הוא מקבל פלג'יל וציפרודקס וזה לא ממש עוזר .את הרפאסל הפסיק כי זה לא עושה לו טוב. ד'רגל,אני מבקשת עזרה. מה הכתובת של המכון שהזכרת בתגובה הקודמת , שאתה ממליץ עליו? ואיך מגיעים לתמי?תודה.