מעקב אחר גורמי רגישות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2007 | 22:43 | מאת: עירית

שלום רב ! איך אפשר לעקוב איזה מזון גורם לשילשול או לאלרגיה . כלומר ,אם מזון כלשהו גורם לשלשול או לאלרגיה, לאחר כמה זמן מאכילתו הוא יגרום לשילשול? (אני סובלת מכאבי בטן ,שילשולים ומדיברטיקולים במעי הגס,בנוסף רגישות לחלב כנראה ומנסה לעקוב בעצמי אילו מזונות גורמים לי בעיות) בתודה מראש עירית

09/10/2007 | 23:35 | מאת: ד"ר אייל גל

הרגישות היא לרב מיידית או מספר שעות אחרי האכילה אך יש מזונות שיש להמנע מהם כשבועיים לפחות עד לסימני הקלה. כדאי לך לפנות לדיאטנית בנושא זה. ד"ר גל

09/10/2007 | 23:48 | מאת: עירית

תודה יש לי תור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול