בלגן בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/04/2004 | 07:37 | מאת: אנבלי

שלום רב בת 39 וחצי אחריבירורים במערכת הקיבה והכבד.אחרי מתן טומוקסיפן) נמצאו מס בעיות מעי עצבני. רפלוקס(שוער קיבה נסגר חלקית). גסטריטיס הרבה הקאות. בבירור הכבד נמצא כבד שומני עם נזק תרופתי שחמת לא מלאה(ביופסיה) הסננה של 70%.תפקודי כבד מעל הנורמה שאלתי היא מאחר וזה כמו הביצה והתרנגולת מערכת אחת פוגעת בשניה. הוחלפו לי התרופות לאורסוליט ונרבוקסל והוגבר הלוסק. האם ניתן לעשות משהו?יש משהו חדיש יותר?

לקריאה נוספת והעמקה
04/04/2004 | 19:05 | מאת: ד"ר אלכס גלר

שלום, יש פה מספר רב ביותר של נתונים שבעיקרם הם חלקיים ולא ברורים, ועוד הרבה נתונים חסרים. זו בדיוק הסיבה שלא נותנים יעוץ פרטי הפורום. פני לרופא שלך או מומחה אחר חג שמח, דר אלכס גלר מנהל אנדוסקופיה

04/04/2004 | 20:54 | מאת: אנבלי

לד"ר גלר שלום רב! סה"כ רציתי לדעת אם יש חידושים נוספים ברפואה. לגבי בעיה כמו שלי. אין לי ספק; שהפורום הזה לא מחליף לו את גאסטרנולוג שלי. ולשמוע דיעה נוספת לא מחייבת.זה חשוב לא פחות. רק השבוע גיליתי באינטרנט שיש ניתוח בשיטה חדשה שמטפל ברפלוקס. בכל מקרה תודה רבה על התשובה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול