מעי רגיז רגיש לאבקת חלבון והשלכות...
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול
שלום קניתי אבקת חלבון ואני משתמש בה שבועיים....ואני אלרגי ללקטוז שבחלב..וכל פעם שאני לוקח את האבקה בערך שעה אח'כ אני מתחיל לתת נודים עם ריח ממש חזק ורע.. 1. מה כדאי לי האם אני צריך להפסיק? 2. האם זה יכול לגרום לי לבעיות בעתיד במעי? כמו כאבי בטן קבועים וכד'?? תודה
זה לא יגרום לנזק אך כנראה שאתה רגיש גם לחלבון שבאבקה וכדאי להפסיק לקחת אותו. ד"ר גל