רגישויות בקיבה
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול
שלום רב, הנני בת 72 סובלת מרגישות למוצרי חלב. לאחרונה אני מרגישה שאיני יכולה לאכול מוצרי מזון נוספים כמו פלפל, חומוסשום - הגורמים לי לצרבת ולהרגשה לא טובה בקיבה. ידוע לי שהרגישות למוצרי חלב נובעת מהיעדר או ירידה בכמות הלקטאז. ממה נובעת הרגישות לפלפלים, חומוס וכו' (בהיסטוריה הרפואית שלי יש מחלת סרטן השד) אודה לתשובתכם מראש
לקריאה נוספת והעמקה
הדבר לא נגרם כתוצאה מרגישות ספציפית אלא קרוב לוודאי מבעיות קיבה כגון דלקת קיבה או מחלת רפלוקס המוחמרים על ידי מזונות אלו בצורה לא ספציפית. ד"ר גל