כניסה מרובה לשירותים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/10/2005 | 23:28 | מאת: יניב cc

שלום ד"ר! בחודש האחרון אני סובל מכניסה של לפחות 5 פעמים ביום לשירותים, לא תמיד זה ככה לפעמים זה מופחת, מה יכולה להיות הבעייה, אף פעם לא היה לי דבר כזה!

27/10/2005 | 22:00 | מאת: ד"ר לוי זהר

מה שאתה מתאר זה " שינוי בהרגלי יציאה". לא ציינת את גילך ופרטים רפואיים נוספים אשר עשויים לעזור באבחנה. הסיבה יכולה להיות החל מבעיות מקומיות במעי הגס, בעיו המעי הדק והיריעה רחבה מאד. לא ניתן להתייחס ללא פרטים נוספים.

28/10/2005 | 22:22 | מאת: יניב cc

שלום ד"ר! אני בן 24 וחצי, מצב בריאותי תקין , סובל מאלרגיה לאבק בית, הבעייה שנוצרה לי בחודש וחצי האחרונים היא כניסה מרובה לשירותים? מה יכולה להיות הסיבה? מהי ההפרעה? בעבר לא סבלתי משום בעייה דומה,ואני אדם בריא! גם במשפחתי אין בעיות עיכול, הבעייה איננה מלווה בכאבים, רק כניסות מרובות לשירותים, אך זה לא יציב כל כך! יש ימים שזה 5 פעמים ויש כלה ש3 פעמים!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול