כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/03/2004 | 19:13 | מאת: כרמית

שלום, מזה 5 חודשים יש לי כאבים חזקים בברכיים, יותר בברך ימין. צילום הברכיים תקין. אורתופד לא מצא כל ממצא. מספר שבועות אני לוקחת מגה גלופלקס ללא שיפור. תרופות אורטופדיות כגון ויוקס ואתופן גרמו לי לאלרגיה (פריחה בגוף וכאבי בטן). החשש שלי הוא שאם הברכיים אכן בסדר, האם אין לי מחלה אחרת שמקורה במקום אחר בגוף שמשליכה על כאבי הברכיים, ואם כן, באיזה כיוון לבדוק? משום מה, כאבי ברכיים לא נלקחים ברצינות על-ידי רופא המשפחה לאחר שאורתופד שלח לו מכתב שהבעיה אינה בברכיים. מה דעתך? תודה

12/04/2004 | 00:25 | מאת: עמוס

קראתי בעיון את כתבתך וגם לי בעיה דומה ואני עדיין שובר את הראש אני שוקל לנסות רפואה אלטרנטיבית

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית