clubfoot

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/03/2004 | 08:42 | מאת: שחר

שלום רב, אני מעוניין לקבל הסבר קצר על הנושא. האם הוא מטופל בביה"ח רבין/שניידר. באיזו שיטה מטפלים בבעיה?

הטיפול ניתן בבי"ח שניידר ע"י צוות היחידה לכירוריה אורטופדית ילדים בראשות ד"ר אלחנן בר און כאשר הטיפול הוא שמרני/כירורגי עפ"י המקרה.

15/01/2005 | 21:08 | מאת: איריס

הבת שלי בת 4.5 יש לה רגלי O וכפות הרגליים שלה נכנסות בפנים. היא הולכת לעבור ניתוח עוד שבועיים . ברצוני לדעת אם אחרי הניתוח והגבס של 6 שבועות היא תוכל לתפקד רגיל כמו עכשיו לפני הניתוח(עכשיו היא מתפקדת רגיל לחלוטין)?

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית