כאבי גב חזקים ביותר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/04/2010 | 19:31 | מאת: דנה

שלום רב, אמא שלי בת 62 סובלת מזה כשנתיים מכאבי גב המופיעים לעיתים. עכשיו נתקפה בכאבים חזקים ביותר עד כדי כך שהיא ממש לא יכולה ללכת ולא להזיז את יד ימין. הכאב הוא בצד של הגב וכאשר יש לה את הכאב החד הזה הבטן שלה מתכווצת ממש רואים איך הבטן זזה בכל התקף. הזמנו לה רופא והוא שלח אותה למיון. במיון אמרו שיש לה שחיקה של עמוד השדרה ונתנו לה שתי זריקות. במשך כל השבוע אם תרופות שקיבלה עדיין הכאבים חזקים ביותר וממש קשה לה מאד ללכת ולזוז. היא הלכה לרופא משפחה שהפנה אותה לרופא נשים. (לאמא שלי אין רחם ולא שחלות הוצאו בעיקבות דימומים חזקים שהיו לה ולאחר מכן התברר שזה היה סרטן. את זה תפסו בזמן והיום היא בריאה מבחינה זו) עוד אמר רופא המשפחה שרופא אורטופד לא יוכל לעזור לה אך בכל זאת נתן הפניה. מה ניתן לעשות על מנת שתוכל לתפקד ביום יום. כדורים שקיבלה לא ממש עוזרים מקלים אך לא עוזרים. אודה לתשובתך מאד דנה.

כדאי לברר מקור הכאב ע" אורטופד ולטפל בהתאם לממצאי הבדיקה ובדיקות ההדמיה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית