קשיי הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/04/2010 | 21:41 | מאת: ראומה

שלום דוקטור, אימי בת 79 הולכת בקושי. היא ממש גוררת רגל אחר רגל. גם העור ברגל התחתונה אדמדם. יש לה סכרת- אך היא מאוד מאוזנת בגלל הקפדה. בגלל קשיי ההליכה היא לא מזיזה עצמה כמעט. רק בבית ולאוטו ובחזרה. כך היא אדם מאיר פנים, עם רוח צעירה. מה יכולות להיות הסיבות? או -אילו בדיקות עליה לעבור?? היש עוד תחום שצריך לבדוק חוץ מאורטופדיה? תודה

16/04/2010 | 13:42 | מאת: ראומה

העור בכף הרגל ועד השוקיים אדמדם. מא, לדעתי, לפחות אז הבחנתי בזה- ניתוח במפרק ירך שעברה לפני דומני שלוש שנים. מלבד זה יש סחרחורות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית