כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/04/2010 | 20:35 | מאת: סיגל

ביצעתי בדיקת mri וגילו שיש לי בשפת הרופאים AVN הבנתי שזה בצקת בברך שאלתי היא עד כמה זה חמור והאם זה יכול להיעלם, הרופא אמר שאני צריכה מנוחה לרגל ז"א לא להתאמץ יתר על המידה ואני עובדת בעבודה פיזית האם זה יכול להזיק יותר? איזה סוג של ספורט אני יכולה לעשות והאם מותר לי לרקוד? האם מים חמים זה בריא לברך ושאלה אחרונה: ממה זה נגרם בדרך כלל, תודה

אם יש בצקת ו AVN כדאי לתת לברלך לנוח עד חלוף הבצקת ובינתיים שחיה כספורט עיקרי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית