פענוח מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/04/2010 | 13:21 | מאת: גדעון

שלום רב עשיתי מיפוי עצמות לאחר מספר רב של בדיקות עקב כאבים בברכיים ונפיחות חוזרת ונשנית בברך שמאל בעיקר. היום קיבלתי את סיכום ההפניה ונאמר כך:"ניצפתה קליטהמוגברת קלה פוקלית בברך שמאל בקונדיל טיביאלי לטרלי." בסיכום : שינוי טראומטי בברך שמאל ואין עדות לקרע במניסקוס אציין כי הכאבים החלו לי בעבודתי כאשר רוב העבודה הינה בעמידה וכפי שאני מרגיש אין באפשרותי לחזור למקום עבודתי עקב אותם כאבים החוזרים ונשנים. תודה על הסיוע

תוצאת הבדיקה מצביעה על בעיה בברך בה יש לטפל כמקובל: פיזיוטרפיה וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית