כאבי גב תחתון המקרינים לאגן/ישבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/04/2010 | 10:34 | מאת: שרית

שלום רב, בת 40 ומזה מספר חודשים סובלת מכאבי גב תחתון אשר מקרינים לאגן ולישבן (עצמות הישבן). הכאבים אינם עזים, אך גורמים לי להתעורר משנתי בלילות ומטרידים. במהלך היום הכאב כמעט ואינו מורגש(לרוב) ומתעורר שוב באמצע הלילה. למותר לציין כי איכות חיי נפגעה, אני עייפה תמידית ונטולת אנרגיות לחלוטין (מניחה שככה זה כשהשינה טרופה). בנוסף, עצם הזנב שלי ארוכה יחסית וגדולה/רחבה, האם יש קשר? לא זכור לי כי נחבלתי באזור זה של הגוף, אולם עברתי שלוש לידות רגילות. אמנם קבעתי תור לאורטופד, אך התור נקבע לעוד כחודשיים אך מטבע הדברים הנני מוטרד ואודה על התייחסותך. חג שמח ושבת שלום.

לא הגיוני לי תור חדשיים לאורטופד. בכל מקרה רופא משפחה בינתיים יכול לבדוק/לטפל/להפנות לפיזיוטרפיה/לתת תרופות/להפנות לצילומים, בקיצור, לא לסבול סתם בהמתנה לאורטופד.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית