פריצת דיסק צואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/03/2010 | 16:15 | מאת: נינה

אני עברתי הגדלת חזה לפני 4 שנים לאחר שנה הופיעו לי כאבים בחזה ובשד כלחץ חזק נימלולים וזרמים בחזה בדיקת אם אר איי יש פריצת דיסק ב c 6 ן c 7 אני מסתובבת כבר 3 השנים בין רופאים ואף אחד לא פותר את הבעיה האם ייתכן שזה מפריצת הדיסק

01/04/2010 | 17:06 | מאת: נינה בהמשך לשאלתי פריצת דיסק צואר

בהמשך יש לציין שהפלסטיקאים שולחים אותי לאורטופד והאורטופדים לפלסטיקאים מרפאת כאב דר שוורץ אמר שזה מהפריצה ויש להזריק אפידורל יתר מרפאות כאב אומרים שזה לא מהפריצה בבקשה ייעוץ מה לעשות

פריצת דיסק צוארי בחלק התחתון של ע"ש צוארי יכולה להקרין לחזה. אם מבחינת השתלים הכל בסדר, יש מקום לדעתי לטיפול אפידורלי צוארי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית