ביטלתי את הנסיעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/03/2010 | 19:01 | מאת: אופיר

שלוםלך בעיקבות ההליכה המרובה מנמל התעופה בניויורק והחחש ליפול על בני כואב החלטתי לא ליסוע בצורה כזו היו לי היום מיםפר הופעות של הבזקיי כאב חדים אישתי סיפרה לי על שתיי נשים שהיו להם אותם סימניי כאב ובסוף אלו היו סימנים של טרשת אייך אני יכול ליבדוק שאין לי את זה ושזה לא בהכרח קשור לגו אישתי אמרה לי שעד שלא שואלים בבירור את הרופאים הם מצידם אינם מחיסים ובודקים אפשרות כזו אשמח לתשובתך וסליחה על האינטסיביות אבל.. מה לעשות כך זה יוצא..בתודה רבה

מצטער לשמוע כי ביטלת הנסיעה. לגבי טרשת נפוצה, כל רופא, ובודאי רופא אורטופד או נוירולוג, אם ימצא בבדיקה הסימנים הנוירולוגיים המתאימים, יחשוד ויפנה לבירור המתאים. יש להניח כי אצלך לא היו ממצאים כאלו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית