קירייתי 32 בת-ים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/03/2010 | 15:12 | מאת: לידיה ויוסף אלפנדרי

אני חליתי בלימפומה לפני 4שנים טופלתי כמוטרפיה וחליתי בנרופטיה ברגלים ןבידיםעקב זה.לפני כשנה וחצי חליתי גם בסרטן שד.הסירו את הגוש, הברתי הקרנות.באני נמצת במעקב מקבלת ארומזיןלמניע וזה כניראה גורם לי לכאבים בכל מפרקי ושרירי הגוף.שאלתי היא האם טיפול במיטה שלceragem master יכול לעזור לי?ושלא יזיק לי,חל ילה.אני מאוד רוצה לדעת את דעתך.בתודה ובכבוד רב לידיה.

לצערי איני מכיר את הטיפול הזה. עם זאת מנסיוני, פעילות גופנית ובעיקר במים, שחיה/הדרוטרפיה, מאוד עוזרים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית