כאבים בפרקי הגוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/03/2010 | 21:26 | מאת: רפי

אני בן 57 ובריא כשאני קם בבקר אני מרגיש כאבים קלים בכל פרקי הגוף אך לאחר פעילות גופנית של כ2-3 דקות הכאבים נעלמים כמו כן כשאני יושב או מתכופף לפרק זמן ולאחר מכן אני קם שוב כאבים לחצי דקה בערך כך שההרגשה שלי היא שכשאני לא בפעילות גופנית הגוף כאילו חלוד וכשאני בפעילות הגוף כאילו משומן אני חושב שזה בלאי גופני או אולי לא שאלתי היא איזה פתרון יש לבעיה זו והאם מגה גלופלקס יכול לעזור בתודה מראש

נשמע כמו "כאבי חלודה". לא מן הנמנע כי מגה גלופלקס ודומיו, יכולים להקל במאוד את הסימפטומים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית