בעיות בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/03/2010 | 09:42 | מאת: דליה

פרופ סלעי שלום בני בן ה11 וחצי סובל מכאבים בברך ולפי בקשת הרופא בצענו צלום רנטגן . רשום ש: הודגמה עדות ל Fibrous Cortical Defect בדיאפיזיס פרוקסיצלי אספקט מדיאלי של הטיביות. הודגמה אי-סדירות קלה של שטי הארטיקולרי בפיקות. הפיקות מרכזיות ללא סטיות. האם לדעתך לנוכח זה עליו להפזיק פעילות גופנית? האם זה מחייב טיפול בלשהוא? בני מתאמן 3 פעמים בשבוע בכדור יד. תודה רבה

אלו ממצאים התפתחותיים מזעריים. לדעתי, יכול להמשיך בפעילות כרגיל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית