ניתוח עקב בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/03/2010 | 17:19 | מאת: אסף

שלום אני סובל כבר יותר משנה מבלט דיסק באזור L5 S1 עם רגישות מותנית תחתונה ורגישות מעל מפרק SI. עברתי המון טיפולי פיזיותרפיה שלא עזרו ועכשיו נשלחתילעשות זריקות וגלי רדיו שאם אם לא יעזרו אני אשלח לניתוח. רציתי לשאול פרטים על ניתוח.. האם יש מצב שבניתוח תהיה פגיעה באחד מהעצבים שתהפוך אותי למשותק או שזה שאיבת דיסק או משהו בסגנון? אודה לכל עזרה

אם הניתוח מתבצע ע"י מומחה מיומן בניתוחי ע"ש, הסיכון לפגיעה תוך ניתוחית, זעום/זניח.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית