האם כאבים בכף יד קשורות לעמוד השדרה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/03/2010 | 12:20 | מאת: אניייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום. אני חיילת בת 19 ( רשמתי לך פה כמה פעמים על המיפוי עצמות ועל הST וכאלה) אני סובלת כבר המון זמן עם הגב ופעם אחרונה שהייתי אצל אורטופד הוא אמר לי שיש לי איזה מן גידול ( לא ממהיר ולא סרטני) שיושב לי על עמוד השדרה. אני סובלת המון מסחרחורות וכמעט התעלפיות, עשיתי בדיקות דם והכל תקין האם זה קשור לגב? ובחודש האחרון אני בקושי מתפקדת ביד ימין היא נפוחה וממש כואב. יש לי תור לאולטרסאונד. האם הגב קשור גם לכאבים שלי ביד וגם לסחרחורות ?

צריך לראות את מה שכתב הרופא שראה את הצילומים/בדיקות לגבי אותו גידול כדי לתת תשובה מתאימה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית