דלקת מקומית בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/03/2010 | 13:24 | מאת: יותם

במהלך עליה שעליתי בטיול רגלי הרגשתי כיווץ בגיד מאחורי הברך. המשכתי לעלות כך שהכיווץ הפך לכאב חד מאוד. בסוף העליה כבר לא יכולתי לקפל את הרגל. לאחר כחודשיים של מנוחה מוחלטת שמתוכם שבועיים של לקיחת איבופן- הכאים נחלשו אך לא פסקו. נשלחתי לאולטרסאונד ולהלן התוצאות: הסיבה לביצוע הבדיקה – חשד לטנדיניטיס. הודגם נוזל בכמות בינונית באזור סופרה פטלארי. הגיד הסופרה פטלרי הודגם נפוח לעומת הצד הנגדי. יש לציין תפליט קטן סביב MCL אוסיף ואומר כי אני אדם שעושה פעילות גופנית בצורה מבוקרת ומתונה, וכי אני רגיל לעומס הרבה יותר גדול מעלייתה של עליה פשוטה בטיול פשוט. תוכל לפענח את התוצאות ולהמליץ לי מה לעשות בהמשך? תודה מראש

אין פרטי גיל וכד' אך מדובר במאמץ יתר/ללא חימום מספק עליו יש להקפיד טרם מאמץ

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית