כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

05/03/2010 | 08:22 | מאת: ליאת

אני בת 42, 3 שבועות אחרי ניתוח להסרת בלוטת פראתירואיד בגלל היפרפארתירואידיזם שגרם להדלדלות עצם. אתמול עשיתי איזו תנועה, ולפתע חשתי לפתע כאב בחזה השמאלי מעין התכווצות חזקה של שריר, ומאז אני סובלת מכאבים כשאני עושה תנועות מסויימות, ואפילו כשאני נושמת נשימות חזקות שמנפחות את החזה אני חשה בכאב. חשוב לציין כי במנוחה או כשאיני עושה תנועות מסויימות, אין כאב. רציתי לדעת אם לדעתך זה קשור לשריר או שבר בצלע כתוצאה מעצמותיי ה"מדולדלות"... ואם כן מה עלי לעשות. המון תודה

05/03/2010 | 08:32 | מאת: ליאת

הכאב מתמקד באזור שמתחיל מעל הפטמה ומעלה כמעט עד הכתף וניתן לחוש בו בבירור גם במגע באיזור.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית