פענוח מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

01/03/2010 | 18:32 | מאת: מירב

אני כ-4 חודשים לאחר תאונה. אושפזתי ועשו לי מיפוי עצמות תלת שלבי. אין לי ממש את נתוני הפענוח, אך אני רושמת מה שנרשם בטופס השחרור מביה"ח: "קליטה מוגברת פתולוגית במס' מפרקים, כולל בכף היד, בברך ובקרסול משמאל" - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת נוספת על תוצאות הבדיקה, מכיוון שאני במצב מאוד לא טוב, החלטתי להשתחרר מבית החולים ולא להישאר במח' שיקום ולהתחיל טיפול במרפאות חוץ - אודה לתשובה דחופה ומהירה!

משמעות הקליטות היא כי "קרה משהו " במקומות אלו.

06/03/2010 | 15:16 | מאת: מירב

מה המשמעות של "קרה משהו"... - הבנתי שזה בוודאי לא שבר, המצב והכאבים מחריפים מיום ליום, אינני יכולה להזיז בכלל את היד או לדרוך על הרגל - האם זה נראה כמו דלקת מפרקים או משהו בסגנון ואיך מטפלים?

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית