דקירות והבזק של גל חום ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

25/02/2010 | 17:43 | מאת: אופיר

שלום לך אבי בן 78 יש לו ליפעמים תחושה של קישיון ברגל העליונה כמו קרש הבזק של גל חום ודקירות הוא היה אצל רופא עצבים וזה נתן לו ליריקה אך רופאת המישפחה טענה שאים הכעבים הללו פעם ב.. אז אין טעם לקחת את הליריקה מה דעתך? אתמול תקף אותו כאבים כמו שתיארתי באמצע הלייילה והוא ממש צעק מה עושים? שייקח את הכדורים שיילך שוב לייעוץ אורטופדי? האים מוכרת לך התופעה הזו ומה עושים? אשמח לתשובה מימך...

אני חושב כי צריך לברר את מקור הכאב ע"י בדיקה קלינית ובדיקת א.מ.ג. ואז לטפל ספציפית לפי מקור הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית